Om mig

Mit navn er Tinna Winther Olesen. Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg universitet (2014) og autoriseret af Psykolognævnet (2018) på baggrund af klinisk praksis. Jeg er gift og mor til 2 og bosat i Vestbjerg nord for Aalborg. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og herved underlagt de fælles nordiske etikregler gældende for psykologer. Jeg har tavsheds- og journalpligt og sikrer naturligvis diskretion i forbindelse med dit/jeres forløb.

Jeg har en bred psykologfaglig viden og erfaring og tilbyder bl.a. individuelle samtaleforløb, supervision af forskellige faggrupper, ledelsessparring, rådgivning og undervisning. Min tilgang tager afsæt i kognitiv terapi, compassion fokuseret terapi og mindful-selfcompassion tilgangen.

Min store mission er at hjælpe de mennesker, jeg arbejder med til øget trivsel og balance i deres liv. Jeg er dybt optaget af at se potentialet i ethvert menneske, og jeg brænder for at bidrage til at skabe de bedste forudsætninger for menneskelig trivsel, både på individ-, gruppe- og organisationsniveau.

Jeg er optaget af, hvordan jeg hjælper det enkelte menneske, til at se sine styrker, kompetencer og muligheder, samt hjælpe dem til at finde styrken til at gøre det der er brug for, for at skabe den balance og det liv de drømmer om – såvel privat som arbejdsmæssigt.

Jeg brænder for at bidrage til at skabe godt arbejdsmiljø, psykologisk tryghed på arbejdspladsen og understøtte god kommunikation og kultur på arbejdspladsen. Jeg er optaget af at hjælpe dig, dine medarbejdere eller dine kollegaer til at få øje på, hvordan I som team og organisation understøtter den grundlæggende trivsel og bæredygtige tilrettelæggelse af arbejdet, som udgør fundamentet for det gode arbejdsmiljø og de gode resultater.