Selvforståelsesforløb for mennesker med autisme

Jeg tilbyder selvforståelsesforløb for mennesker med autisme med afsæt i selvforståelsesmaterialet ”Let’s Visoalize – Min Autisme” (AutismeCenter Nordbo, 2020). Formålet med et selvforståelsesforløb er at undersøge og konkret visualisere, hvordan autismen kommer til udtryk hos den enkelte, der har en autismespektrumsforstyrrelse.

Omdrejningspunktet for samtalerne vil være Autismeprofilen, som dækker over 12 områder, som ofte er påvirket, når man har en autismediagnose. Gennem selvforståelsesforløbet går vi sammen ind og undersøger og afdækker, hvordan den enkelte oplever autismen kommer til udtryk med henblik på at fremme selvforståelsen, og der arbejdes med konkrete strategier og værktøjer med henblik på at sikre, at der bliver skabt grobund for at opnå en bedre livskvalitet.

Kunne du have lyst til at høre mere, og få konkrete informationer omkring hvordan det praktisk foregår, omfanget af forløbet, viden om de enkelte samtaleganges indhold mv., så er du meget velkommen til at skrive til mig, så vil jeg sende dig den relevante information relateret til forløbet.